Hei!
På
fredag var Emilie og jeg på matstreif i Oslo. Det er en stor festival hvor man får oppleve
alt innen norsk mat. Her finnes alt fra tradisjonelle og gamle oppskrifter til
nye innovasjoner.

Det var også mange standarprodukter som bedriftene hadde fornyet og forbedret. Vi så både egg med forskjellige farger, fenalår med minsket saltnivå, kuleis fra bunnen av, rømme med bedre syrneprosess og bedrifter som nylig hadde endret navn og logo.


Plastikkflaskene
burde oppgraderes til glassflasker med logoklistrelapp slik at saften ser mer
gjennomført og ekte ut. I tillegg burde bedriften markedsføre saften på en bedre måte enn det den ble på matstreif. Den ble nemmelig litt glemt og uprioritert til tross for at den smakte veldig godt.
Som nevnt ovenfor så var det jo utrolig mange forskjellige produkter, men for å nevne en ting som vi syntes manglet på matstreif så var det matpakketips. Folk i dag bruker utrolig mye penger på ferdigmat som de kjøper i butikk, når de heller kan lage matpakkene hjemme. Derfor synes vi at det hadde vært kjempefint med en bedrift som ga oss tips til matpakker eller hvordan du enklere kan bruke mindre tid og penger på matpakken.
Hva synes du om årets matstreif?
- Charlotte
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar